Nieuws

folder.jpg

Nieuwe folder

Sinds september is er een nieuwe folder van de Klusclub. Wethouder Leijendekker nam tijdens de receptie uit handen van voorzitter Ella van Niekerk het eerste exemplaar van de folder in ontvangst. Ze sprak lovende woorden over de Klusclub die volgens haar voorziet in een behoefte en past binnen het gemeentelijk beleid.

De folder is en wordt in oktober verspreid onder een groot aantal organisaties, instellingen en verenigingen. Binnenkort vindt u de folder bij o.a. de bibliotheken, huisartsen, het Evertshuis en in verschillende centra in de andere kernen. Ook wordt de folder bijĀ  seniorenwoningen in Bodegraven en Reeuwijk de brievenbus gedaan. Mocht u de folder niet kunnen vinden of thuis willen ontvangen dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van Klusclub de Breevaart.

@dminNieuwe folder