Nieuws

Persbericht : Klusclub “De Breevaart” doneert de Voedselbank in Bodegraven €.1000,-

Klusclub De Breevaart’ doneert de

Voedselbank in Bodegraven € 1000,–

‘Klusclub De Breevaart bestond op 22 december 2020 tien jaar. Dit hadden ze graag gezamenlijk  willen vieren maar de Corona gooide roet in het eten. Unaniem werd toen besloten om het hiervoor gereserveerde bedrag te schenken aan de Voedselbank in Bodegraven. Donderdagmiddag was het zover en overhandigde Marius Batelaan, voorzitter van de ‘Klusclub De Breevaart’ een cheque van € 1000,– aan Ans Rodenburg, bestuurslid van de Voedselbank in Bodegraven. Marius was blij op deze manier toch ook iets te kunnen doen voor de mensen die het op het moment ook niet zo makkelijk hebben. En Ans heel blij want de voedselbank, gerund door vrijwilligers, ziet dat door de Corona het aantal klanten bij de Voedselbank behoorlijk stijgt.

Mooi bedrag voor de Voedselbank

‘Klusclub De Breevaart’ is een vereniging van 55 plussers in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk met als doel de leden te helpen bij het oplossen van praktische problemen die zich kunnen voordoen in en om het huis. Maar daar naast is het ook beslist een gezelligheidsclub met 225 leden en

12 klussers. Nieuwe leden van 55 jaar en ouder uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk zijn altijd van harte welkom en vooral als zij ook nog bij andere leden klusjes willen uitvoeren.

Contributie bedraagt € 10,00 per jaar, en de kosten voor een klus bedragen € 7,50 per uur.

Ook lid worden?

E-mail :          [email protected]

Telefoon:       (06) 293 889 87

Website:        www.klusclubdebreevaart.nl

Jos HoogenboschPersbericht : Klusclub “De Breevaart” doneert de Voedselbank in Bodegraven €.1000,-